Thursday, 9 February 2012

jom tengok ini~~


salam,, hye2,,,
hehehe untuk makluman ini bukan ak atau sape2, haha untung la kalo ak cantik cenggini kan hahah
ekceli (  perosak bahasa -_-') ehem2 acctually,, entri ni mengenai cik Julia nama pemilik diatas yang sangat superb dari segi tutorial solekan dan penjagaan kulit. haaa.. kerja ak mmg ayik tgk belog die je.. sebab best, and ak pun suka nak belajar mekap..
hasrat di hati nak buat bisnes mekap2 ni,, tapi modal tade la,, barang2 ada cuma tak berapa nak cukup, cukup utk diri sendiri jeww,, (selera besar nampak miahhah )

ok2,, skang ni ak cadangkan korang bukak laman tv miss julia ni,, haa ni link die

haa sila bukak!! mai!! mai!! hahah
selain dari tuturial mekap, miss julia jugak ada bnyak tips yg berguna utk para gadis sekarang, haaa tutorial skin care, rambut, baju dan sebagainya lah,, mmg complete hahah
ak kagum sgt ngn miss julia sebab, dulu miss julia bdn die besar sgt, tapi ntah cam mane die ada motivasi nak turunkan berat badan die n now sgt superb!! die berjaya turunkan berat die,, n she looking great!! haa kalo tak caya bley tgk link tersebut haha

jadi akibat suka sgt ngn cik julia ni, ak pon tekad nak turun kan berat (shh~~!! tak leh bgtau ramai2 nnt org kondem hahahah :p) haa betol la,, kalo cik julia ni bley wat takkan ak tak leh wat kan hehe just wait n see kan hehe

ok2,, ada satu tutorial mekap yang ak try wat la, hehe tapi tak de la jadi sgt mcm miss julia ni, barang2 mekap ak biasa je, haha tak de la brand sgt pon mcm cik julia ni (duit oh duit~~ -_-') tapi kalo setakat nak cuba n tgk hasilnya n belajar, tak salahkan hehe

ni video sebenarnya..

video

haaa cantik kan? kan? kan? hehehe kalo tak dapat play kat sini korang bukak la link yg ak bg tu yer heheh sorry :p
 jadi hasil sebenar yang ak dapat adalah seperti ni: (jgn gelak yer) hehehe






hahahah ni la hasilnya,, tgk2!!! di siang hari bukak youtube tgk miss julia ni
ishh ape nak jadi,, haha ni la yg jadi kalo tade kerja miahahha

ok2,, selamat mencuba dan selamat berkenalan dgn cik julia

wink!! wink!!

No comments: